ΠΣΑΚ: “Καλούμε τους υποψήφιους προέδρους να σταθούν στο πλευρό μας”

Την υποστήριξη των υποψήφιων προέδρων της ΕΟΚ ζητάει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, στον αγώνα του κατά της αύξησης των ξένων στη Basket League.

Μετά από την κοινή ανακοίνωση των 34 Ελλήνων διεθνών κατά της αύξησης των ξένων στην Α1, ο ΠΣΑΚ ζήτησε τη στήριξη και των υποψήφιων προέδρων της ΕΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ΠΣΑΚ αναφέρει πως μία πιθανή αύξηση των ξένων παικτών στην Basket League δεν θα ωφελούσε σε καμία περίπτωση τους Έλληνες αθλητές.

Θυμίζουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) ζήτησε μείωση των ξένων σε 5+1, την ώρα που ορισμένες ομάδες τάσσονται υπέρ των 6+1 ξένων αθλητών στην Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Θα θέλαμε τη στήριξη των υποψηφίων προέδρων…

Η ικανοποίηση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι μεγάλη, μετά και την ανακοίνωση των διεθνών παικτών, καθώς δείχνει πως όλοι είναι ενωμένοι, στην ενδεχόμενη αύξηση των ξένων στη Basket League.

Καλούμε και τους υποψηφίους προέδρους στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, να σταθούν στο πλευρό μας.

θα οφέλουσε άραγε τους παίκτες που θα προέρθουν από το αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν στην ομοσπονδία, η ενδεχόμενη αύξηση των ξένων στην Basket League;”

To Top