ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΣΑΚ κατά Μπερτομέου: «Οι Εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’όλα»

Μέσω ανακοίνωσης του, ο ΠΣΑΚ στάθηκε απέναντι στις δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τόνισε πως οι Εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’όλα!

Πριν λίγες μέρες, ο ισχυρός άνδρας της Euroleague ανέφερε πως η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν είναι διατεθειμένη να σεβαστεί τα «παράθυρα» και το πρόγραμμα της FIBA για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προτού περάσει μεγάλο διάστημα, ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των συγκεκριμένων δηλώσεων, τονίζοντας πως οι Εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’όλα.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζουν – και αυτά – την έντονη δυσαρέσκεια τους, στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόρντι Μπερτομέου, αναφορικά με τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου και τις υποχρεώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague.

Κατανοούμε την επιθυμία του διότι θέλει να προστατέψει το “προϊον” του, όμως, ολα δεν είναι λεφτά…

Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ’ ολα και διαφωνούμε κάθετα με τον κύριο Μπερτομέου.

Είμαστε “συμπαίκτες” των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τον συμπατριώτη τους. Τις αποφάσεις αυτές, τις παίρνουν οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ, δηλαδή οι παίκτες, καθώς και η ομοσπονδία κάθε χώρας».

To Top