“Πόρτα” Βασιλειάδη στη Σούπερ λίγκα για την αναδιάρθρωση

Στο σημερινό (21/3) διοικητικό συμβούλιο της Super League, μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Γιώργο Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού τονίζεται πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει καμία συνάντηση για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, καθώς όποια απόφαση έχει παρθεί, βρίσκεται στις προκηρύξεις και ως εκ τούτου δεν είναι προϊόν διαπραγμάτευσης.

Μάλιστα, τονίζουν ακόμα πως περιμένουν απλά την επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ώστε να μπορέσει ο υφυπουργός να προχωρήσει και στη νομοθέτηση για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, της Super League 2.

Επειδή βέβαια στην ανακοίνωση μετά το Δ.Σ. της Λίγκας αναφέρεται πως ζητούν συνάντηση για ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο υφυπουργός δεν είναι αντίθετος να συνομιλήσει μαζί τους για οτιδήποτε άλλο, όχι όμως για την αναδιάρθρωση, καθώς όλα είναι αποφασισμένα και όχι προς διαπραγμάτευση.

To Top