Πόσο πιο χαμηλά… Η νομοθετική ρύθμιση για ΠΑΟΚ-Ξάνθη στο νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης»!

Τι σχέση μπορεί να έχει το επίδομα γέννας με τον… θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες; Διαβάστε τις παρακάτω γραμμές και θα καταλάβετε! 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το πρωί της Τρίτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θέλοντας επί της ουσίας να παρέμβει ωμά σε βάρος της εφαρμογής της νομιμότητας και να… εξαφανίσει την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν θα ισχύσει, σε μια ενέργεια που δείχνει ότι υπάρχει… κατάλυση των νόμων.

Μάλιστα επισήμανε πως άμεσα «μέσα στην διάρκεια της μέρας θα υπάρξει κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι δεν θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

Κάπου εδώ μπαίνει στο θέμα μας και το επίδομα της γέννας, καθώς έγινε γνωστό πως η τροπολογία που φέρνει η Κυβέρνηση πρόκειται να μπει «εξτρά» στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου που φέρει τον τίτλο «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»!!!

To Top