Ρεάλ: Οι παίκτες αρνήθηκαν νέα μείωση μισθών

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ζητήσει μείωση 25% στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της και σύμφωνα με το Deportes Cuatro, οι παίκτες των μερένγκες αρνήθηκαν.

Ο κορονοϊός έχει διαμορφώσει μία δύσκολη οικονομική κατάσταση για πολλές ομάδες. Ακόμη και τα μεγάλα κλαμπ δεν έχουν βγει αλώβητα από το πέρασμα της πανδημίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει χάσει αυτή τη σεζόν ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση των μερένγκες έχει ζητήσει από τους παίκτες να βοηθήσουν την κατάσταση με νέα μείωση στον μισθό τους, αλλά σύμφωνα με το ισπανικό κανάλι Deportes Cuatro εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την αρχή της πανδημίας οι ποδοσφαιριστές αποδέχθηκαν μείωση μισθών, ενώ εγκατέλειψαν και τα μπόνους τους από το ισπανικό Σούπερ Καπ και τη La Liga.

Η διοίκηση τους τελευταίους μήνες επιχειρεί νέα μείωση, η οποία τις τελευταίες μέρες αναφέρεται ότι φτάνει το 25%. Αυτή η είδηση δεν άρεσε στα αποδυτήρια της Ρεάλ, οι παίκτες αρνήθηκαν, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Μάλιστα, η οικονομική κατάσταση επηρεάζει και το ζήτημα της ανανέωσης των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών, αφού το ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι έχει δοθεί εντολή απ’ τη διοίκηση να μην υπάρξουν αυξήσεις, αλλά μειώσεις μισθών.

To Top