Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, προανήγγειλε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα με τη Ρεν. “Φυσικά ναι, έτσι νομίζω” απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του.

“Με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, είναι φυσιολογικό, το ίδιο και σε σχέση με τις φετινές εμφανίσεις μας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα λέει η διοίκηση, αλλά έτσι πρόκειται να τελειώσει” δήλωσε ο Βίλας-Μπόας, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε “απίθανο” το ενδεχόμενο να του προτείνει η διοίκηση του συλλόγου νέο συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος δέχεται σφοδρή κριτική μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μαρσέιγ, παραδέχθηκε ότι “είμαστε σε αβυσσαλέα απόσταση από την πρώτη τριάδα, 15 βαθμούς μακριά από τους φετινούς στόχους μας. Δεν πρόκειται να το αμφισβητήσω αυτό. Η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά “μηδέν” για το σύλλογο, με μία γενική εκκαθάριση. Είναι καλό να φτιαχτούν γερά θεμέλια για το μέλλον”.

To Top