ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάκιτς: «Ήμασταν βιαστικοί, θα υπάρχει απάντηση στο επόμενο παιχνίδι! Αμφιλεγόμενα τα πέναλτι της ΑΕΚ»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς προσπάθησε να εξηγήσει την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ και το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.

Ο Αυστριακός μπακ είπε στην κάμερα της Nova: “Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς τι έγινε. Όταν γίνονται δύο πέναλτι είναι πιθανό να δεχθείς γκολ. Στο δεύτερο γκολ δεν αμυνθήκαμε καθόλου σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να δημιουργήσουμε πιο πολύ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με βαθιές μπαλιές, κάτι που δε είναι το παιχνίδι μας, αυτό το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά μας έλειψε κάτι στην τελική δημιουργία. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε ένα ματς στο οποίο σου δίνουν δύο πέναλτι, τα οποία είναι και λίγο αμφιλεγόμενα. Ήμασταν βιαστικοί…”.

Για τη συνέχεια του Άρη είπε: “Θα πω ότι αυτό το παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Θα το ξεχάσουμε άμεσα και θα επιστρέψουμε στο δρόμο μας”.

Ρωτήθηκε αν οι παίκτες θεώρησαν εύκολο το ματς με την ΑΕΚ λόγω των αποτελεσμάτων του αντιπάλου και απάντησε: “Δεν έπαιξε αυτό ρόλο… Δεν είχαμε τέτοια ψυχολογία, είχαμε ισχυρό κίνητρο, αλλά ήταν μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε ενδεχομένως… Ούτε πίεση είχαμε, ξέραμε ότι είμαστε στα πλέι οφ και ότι όλα είναι ντέρμπι, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Θα υπάρχει απάντηση στο επόμενο παιχνίδι”.

To Top