ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαββίδης: “Η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Άρη, θα δούμε για το μέλλον μου…”

Ο Κυριάκος Σαββίδης, που ήρθε στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται για τον Άρη, μίλησε για τα δύο ματς που απομένουν, αλλά και για το δικό του μέλλον στην ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

«Η χρόνια για τον Άρη είναι πολύ καλή. Ανέβηκε από τη Β’ εθνική κι έκανε μία αξιόλογη πορεία. Βρισκόμαστε στην 5η θέση και θεωρώ ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να τερματίσει σε ψηλότερη θέση: «Νομίζω ότι κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την 4η θέση. Αλλά από εκεί και πέρα από τη στιγμή που χάσαμε, έχουμε δύο ματς ακόμη, που πρέπει να τα κερδίσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Για τον αν οι παίκτες του Άρη έχουν κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει πάντα να έχεις κίνητρο και πρέπει πάντα να περιμένεις μια ευκαιρία να σου δοθεί. Αν μου δοθεί θα την αρπάξω. Από εκεί πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν κίνητρο, παίζουν δεν παίζουν, οφείλουν να δουλεύουν για να βελτιώνονται».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να πετύχει περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δυο-τρία ακόμη που αφήσαμε βαθμούς ήταν πολύ σημαντικά, αλλά θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Άρη».

Για το δικό του μέλλον κι αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Αυτό δεν το ξέρω θα το δούμε. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό».

To Top