ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης καλείται σήμερα να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, έχοντας στο μυαλό μόνο ένα αποτέλεσμα: τη νίκη!

Στα αγωνιστικά, ο Τόλης Τερζής, υπηρεσιακός προπονητής του Άρη για 4η φορά στα τελευταία χρόνοα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σούντγκρεν, που ταλαιπωρείται από ίωση και τον Μπρούνο Γκάμα, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του 100%. Παράλληλα απών θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας Ντουκουρέ, που έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Άρης ετοιμάζεται αν ξεκινήσει το ντέρμπι με τους: Σιαμπάνη, Σάκιτς, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγιέ, Μαντσίνι, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία και Καμαρά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό

Η κακή εικόνα του Άρη στα δύο τελευταία ματς δίνει την δυνατότητα στον Σάββα Παντελίδη να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, στον σημερινό αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο τέρμα αναμένεται να είναι και πάλι ο Κουέστα, με τον Σόουζα να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Κόρχουτ στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, Βέλεθ και Ροζ έχουν το προβάδισμα, κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών των αντιπάλων επιθετικών, καθώς είναι αρκετά γρήγοροι, επομένως δεν ταιριάζουν στο στιλ του Δεληζήση.

Στη μεσαία γραμμή ο Μπάσα θα επιστρέψει στο πλευρό του Σιώπη, με τον Ματίγια να μένει στον πάγκο, καθώς έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ντιγκινί κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μαρτίνες σε ρόλο δεκαριού. Ο Ματέο στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Φετφατζίδη στο άλλο, καθώς ο Λάρσον αν και έτοιμος θα μείνει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα.

To Top