ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τον Άλκη… Ο Άρης με πίστη κι αποφασιστικότητα για το “τρίποντο” κόντρα στον ΠΑΟΚ! (PRESSARIS LIVE – 19:30)

Για τον Άλκη… Ο Άρης με πίστη κι αποφασιστικότητα ρίχνεται σήμερα (19:30-PRESSARIS LIVE) στη μάχη για το “τρίποντο” κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολύτιμους βαθμούς μέχρι τώρα και βρίσκονται πλέον στην… αντεπίθεση για να κρατήσουν το χαρτί της εισόδου στα πλέι οφ ζωντανό!

Το σημερινό ντέρμπι γίνεται κάτω από τη σκιά της δολοφονίας του Άλκη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν με την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης κατεβαίνει με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή και συνεργάτες τους Πασχάλη Μελισσά, Γιώργο Καντιμοίρη, γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν δυο σημαντικές απουσίες, αυτές των Γκάμα, Σούντγκρεν, αλλά την επιστροφή των Φαμπιάνο, Ματίγια. Η κιτρινόμαυρη ομάδα αποτελείται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ,  Ματίγια, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λουίς Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε την αποστολή που θα έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης αν και όπως σημειώνουν από τον ΠΑΟΚ μόνο ο Ολιβέιρα βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας την επιστροφή του Κούρτιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κορυφαίος του 2021 στην Ευρώπη Φέλιξ Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς, Στέφαν Λουπ, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκούντερ Περλ, Μπουξμπάουμ.

To Top