Σαραγόσα (και Λούντβιγκσμπουργκ) καλεί Ταπούτο!

Δύο προτάσεις από το εξωτερικό μειώνουν τις πιθανότητες παραμονής του Χρήστου Ταπούτου στον Άρη για τρίτη χρονιά. Ο αρχηγός των κίτρινων έχει μπει στο στόχαστρο της ισπανικής Σαραγόσα και της γερμανικής Λούντβιγκσμπουργκ, περιμένει όμως να μιλήσει και με την διοίκηση, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Ταπούτος έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Σαραγόσα και της Λούντβιγκσμπουργκ. Από την Ισπανία δεν υπάρχει ακόμα πρόταση με οικονομικούς όρους. Από την Γερμανία υπάρχει. Ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει στο εξωτερικό. Απέρριψε την πρόταση από ομάδα του Λίβανου πριν από λίγες μέρες.

Περιμένει να συναντηθεί για δεύτερη φορά με τον Λευτέρη Αρβανίτη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του διακανονισμού της οφειλής των 100.000 ευρώ. Ο Άρης δεν μπορεί να δώσει πολλά χρήματα στον Ταπούτο την επόμενη χρονιά με το περιορισμένο μπάτζετ που θα έχει. Η λογική λέει πως οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά. Άλλωστε οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ταπούτο αγωνίζονται σε πολύ πιο οργανωμένα και ποιοτικά πρωταθλήματα από το ελληνικό και είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για τον 30χρονο παίκτη να δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Ελλάδας.

To Top