Εκνευρισμός στην ΚΑΕ για Χατζηβρέττα!

Υπάρχει εκνευρισμός στην ΚΑΕ για την ενέργεια του Νίκου Χατζηβρέττα να προχωρήσει σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, σε μια χρονική περίοδο, που – υποτίθεται ότι – οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την εύρερη της καλύτερης λύσης στον διακανονισμό της οφειλής.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ δεν περίμεναν από τον 35χρονο γκαρντ να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση από την στιγμή που μέσα στις επόμενες μέρες – πιθανότατα το Σάββατο – θα υπήρχε μια δεύτερη συνάντηση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού διακανονισμού.

Με την κατάπτωση της τωρινής εγγυητικής δεν έχει πρόβλημα μόνο ο Γιάννης Δαμιανίδης (ως εγγυητής), αλλά και η ΚΑΕ, καθώς θα πρέπει άμεσα (μέσα σε 10-15 ημέρες) να βρει το ποσό που θα “τραβήξει” ο Χατζηβρέττας, για να μην έχει πρόβλημα με την τράπεζα.

Ελπίζουν οι διοικούντες ότι ο έμπειρος γκαρντ θα είναι πιο συγκαταβατικός στην δεύτερη συνάντηση και θα βρεθεί άμεσα μια λύση για την αποπληρωμή της οφειλής, ώστε να μην κάνει χρήση της απόφασης που έχει στα χέρια του για την κατάπτωση της εγγυητικής και αυτή να αντικατασταθεί ομαλά, μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως αναφέρει ο κανονισμός για την συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

 

To Top