Σε επαφές Παναθηναϊκός και Βέλεθ για νέο συμβόλαιο

Ο Φραν Βέλεθ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού υπάρχουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι το τέλος του 2022 το ”τριφύλλι” θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, διατηρώντας τους παίκτες που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να του κάνουν την διαφορά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Φραν Βέλεθ, ο φυσικός αρχηγός του φετινού συνόλου που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θέλει να παραμείνει στους ”πράσινους” και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του στην Ισπανία, έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στον εκπρόσωπο του και τον Παναθηναϊκό για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι ετήσιες απολαβές του 31χρονου στόπερ κυμαίνονται στις 300.000 ευρώ και αγωνίζεται στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2020, όταν και αποτέλεσε μία μεταγραφική επιλογή του τότε τεχνικού διευθυντή, Τσάβι Ρόκα.

 

 

To Top