Μόνο ο… Σεφερλής λείπει από το Δελφινάριο της ΕΠΟ! Μνημειώδης ανακοίνωση-αυτογκόλ για το θέμα του Άρη

Μόνο ο… Σεφερλής λείπει από το Δελφινάριο της ΕΠΟ! Γιατί περί επιθεώρησης από έναν κακόγουστο θίασο πρόκειται όλο αυτό που διαδραματίζεται εδώ και πολύ καιρό.

Μνημειώδης ανακοίνωση-αυτογκόλ για το θέμα του Άρη εξέδωσε η ΕΠΟ για να πει με στόμφο ότι έχασε με… ανατροπή το “παιχνίδι” από τον Άρη, μετά την παρέμβαση-άδειασμα της από την UEFA.

Με απλά λόγια; Η ΕΠΟ παραδέχεται ότι τους έπιασε στα… πράσα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τα μαζεύει άρον-άρον.

Πολύ γέλιο, με εισιτήριο… δωρεάν.

Διαβάστε την ανακοίνωση-αυτογκόλ:

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. (Δ.Ο.Α.) συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα 27-5-2022, προσκληθέν από την Πρόεδρο αυτού για να αποφανθεί σχετικά με τον προσδιορισμό ή μη της έφεσης του Προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδοτήσεως κατά της υπ΄αριθμ. 13/16.5.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης (αριθ. πρωτ. 13452/18.05.2022) και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και εξετάζοντας τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη του, έκρινε ομόφωνα, ότι δεν υπάρχει λόγος να προβεί στον προσδιορισμό της έφεσης, αφού το αμφισβητούμενο ζήτημα έχει λυθεί με την από 23-5-2022 ερμηνευτική επιστολή της UEFA, επιπλέον δε η οφειλή της ΠΑΕ για την μη εξόφληση της οποίας ασκήθηκε η έφεση έχει εξοφληθεί, όπως αποδεικνύεται από την από 24-5-2022 επιστολή της FIFA, συνεπώς δεν υπάρχει αντικείμενο δίκης, και έθεσε με διάταξή του την έφεση στο αρχείο.

To Top