ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Σε τοκογλύφους οι μετοχές του Ηρακλή”

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής.

Μιλώντας στον «Arena FM» ανέφερε πως οι μετοχές είναι σε τοκογλύφους, υποστηρίζοντας πως το έχει σχεδόν παραδεχθεί και ο Νίκος Καγιούλης, ενώ για τον τελευταίο τόνισε ότι έχει επιχειρήσεις με παγωτά και πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης τον κορόιδεψε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το τι λέμε εμείς και ο κόσμος είναι εικασίες. Περιμένουμε αυτοί, οι φίλοι του Παπαθανασάκη να βάλουν ορκωτούς. Εκεί ήταν ο Καγιούλης όλο το χρόνο. Τα ξέρει πολύ καλά τα οικονομικά της ΠΑΕ, αφού αυτός κινούσε τα νήματα. Ότι θέλει να βάλει ορκωτούς, είναι απλά τυπικό. Θέλει να δει μήπως έχει κάνει κάτι και δεν το ξέρει;

Ο κόσμος ρωτάει. Η Μίκρα έχει ρεύμα; Αν αποφασίσουν να κάνουν έλεγχο πρέπει πρώτα να συνδέσουν το ρεύμα για να λειτουργούν τα μηχανήματα και τα νούμερα.Ποιος θα πληρώσει το ρεύμα; Οι προηγούμενοι ή οι επόμενοι; Και τι χρόνο έχουμε γι’ αυτό; Αν μπουν οι ορκωτοί σε πόσες μέρες θα τελειώσουν; Προλαβαίνουμε;

Μίλησε ο Καγιούλης με τον πρόεδρο του ιδρυτικού σωματείου της ΑΕΠ και νόμισε ότι είναι ο πρόεδρος της Αυτόνομης. Εμείς θέλουμε η ομάδα να παίξει στην Β’, να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει. Τα χρέη δεν τα ξέρει κανείς ακριβώς. Στο περίπου. Αν δεν ανέβει ο Ηρακλής άμεσα με την ομάδα που θα κάνει ο κύριος Καγιούλης, του χρόνου πέφτουν τέσσερις από την Α’. Θα κάνουμε 30 χρόνια να ανέβουμε.

Πήγε Ηρακληδέας στο μαγαζί του όπου πουλάει παγωτά. Έχει δυο μαγαζιά και απλά βγάζει ένα καλό μεροκάματο. Η δουλειά του είναι 3-4 μήνες το καλοκαίρι με τα παγωτά. Δεν έχει τη δύναμη να έχει τον Ηρακλή. Υπάρχει βιντεάκι που σερβίρει αυτός τα παγωτά και τους καφέδες.

Ας μας πει αλήθειες για τον Παπαθανασάκη ο Καγιούλης. Νομίζω ότι τον κορόιδεψε ο Παπαθανασάκης. Ειπώθηκε χθες ότι οι μετοχές είναι σε τοκογλύφους. Σχεδόν το επιβεβαίωσε και ο Καγιούλης στη συνάντηση που είχε με την επιτροπή σωτηρίας».

To Top