ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίλιτς: “Στον Άρη τώρα ξέρουν τις αδυναμίες και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλά”

Ο Μπράνα Ίλιτς αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία, με τα χρώματα της Κιζβάρντα.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε για την αποχώρηση του από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Άρης έχει μάθει από τα λάθη του και θα εμφανιστεί βελτιωμένος την νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο Ίλιτς μίλησε στο «Metropolis 95,5»:

Για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη:

«Συνεχίζω στην Κιζβάρντα, ομάδα της Β’ Ουγγαρίας. Υπέγραψα δύο χρόνια. Η ομάδα πέρσι έχασε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική και φέτος όλοι ελπίζουν ότι θα πάμε καλύτερα για να ανεβεί η ομάδα».

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον Άρη:

«Ούτε εγώ περίμενα να φύγω από τον Άρη. Δεν έγινε κάτι που να μου δημιουργήσει παράπονα. Ούτε μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Απλά μου ήρθε μια καλή πρόταση από την Ουγγαρία μιλήσαμε με τον πρόεδρο, τον Μυροφορίδη και τον Σπανό και βρήκαμε μια φόρμουλα να αποχωρήσω. Ήξερα ότι ήθελαν να κάνουμε μια μείωση συμβολαίου, όμως, δεν ήταν αυτή η αιτία».

Για το κίνητρο που τον ώθησε να συνεχίσει στην Ουγγαρία:

«Ήθελα να έρθω εδώ. Το ποδόσφαιρο πάει μπροστά τα τελευταία χρόνια στην Ουγγαρία και ήθελα να το ζήσω. Επίσης, έχω καλούς φίλους από τη Σερβία που είναι εδώ. Σίγουρα και η ομάδα έπαιξε το ρόλο της. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’ αυτήν. Πέρασα πέντε χρόνια όμορφα στην Ελλάδα, όμως, πήρα αυτήν την απόφαση».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Άρης για να ανεβεί τη νέα χρονιά στη Super League:

«Αυτά που έπρεπε νομίζω ότι έχουν αλλάξει. Δεν έφυγα αμέσως από τον Άρη. Γνώρισα και τον Σπανό και τον Μυροφορίδη. Μιλήσαμε δύο ημέρες, μου είπαν κάποια πράγματα και νομίζω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι του Άρη ξέρουν τι αδυναμίες υπήρξαν πέρσι και θα τα αλλάξουν. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα πάει πολύ καλά».

Για την αλλαγή προπονητή:

«Αλλάξαμε μέχρι τώρα δύο προπονητές. Με τον Κωστένογλου τα πήγαμε καλά, ενώ στον α’ γύρο με τον Αναστόπουλο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Άρη ξέρουν τι έφταιξε πέρσι και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την αποχώρηση του Τάτου:

«Είναι καλό για τον Τάτο που έφυγε. Έπαιξε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έπρεπε να αλλάξει ψυχολογία. Χαίρομαι για τον Ανδρέα. Τώρα πώς θα επηρεάσει η αποχώρησή του την ομάδα, δεν το ξέρω. Αποκτήθηκαν παίκτες που θεωρώ ότι μπορούν να καλύψουν το κενό του».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Μπορώ να τους ευχαριστήσω γιατί με πίστεψαν και με βοήθησαν να παίξω, αν και σίγουρα μπορούσα καλύτερα. Ένιωσα καλά από τον κόσμο. Πρέπει να στηρίξουν κι άλλο την ομάδα, η οποία θεωρώ ότι θα ανεβεί σίγουρα. Είναι λογικό να είναι στενοχωρημένος ο κόσμος. Δεν γίνεται ο Άρης να είναι τόσα χρόνια στη Β’ και τη Γ’ Εθνική».

To Top