Σηφάκης: “Ζήτησα συγγνώμη, είμαστε ενωμένοι”

Ο Μιχάλης Σηφάκης έδειξε ότι όχι μόνο έχει το θάρρος της γνώμης, αλλά και ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο Κρητικός πορτιέρο πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικότερα ο αρχηγός του Άρη στη δήλωσή του αναφέρει: “Χθες κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαμε, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα αποδυτήρια, πήρα τον λόγο και ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για κάποιες από τις δηλώσεις που έκανα- μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο- με έντονα τα συναισθήματα  του θυμού για την ήττα και την κακή εικόνα της ομάδας.
Ήταν προτιμότερο να το είχαμε συζητήσει όλοι μαζί στα αποδυτήρια κι όχι να εκφράσω δημόσια τις όποιες σκέψεις μου. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές κι ότι υφίσταται και γενικότερο πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας.
 Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θέλω να τονίσω ότι στο μυαλό όλων όσων απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, στόχος είναι να παρουσιάσουμε στο εξής το καλύτερο δυνατό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που θα φέρει για τον Άρη τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”

To Top