Οπαδοί της Τότεναμ στο Κλ. Βικελίδης!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του “Κλεάνθης Βικελίδης”, αφού την εμφάνισή τους στο γήπεδο του Άρη έκαναν οπαδοί της Τότεναμ! Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς εμφανίστηκαν και στα γραφεία του “ARIS FM 92.8” εκπλήσσοντας τους συντελεστές και τους τεχνικούς του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού των κιτρίνων.
Ένας εξ αυτών κλήθηκε να μιλήσει μάλιστα ζωντανά, μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας. Πάντως μόνο τυχαία δεν ήταν οι εμφάνιση των Άγγλων στον χώρο περιμετρικά του Χαριλάου. Ως γνωστό την Πέμπτη τα “σπιρούνια” αντιμετωπίζουν στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, πληροφορήθηκαν την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα του Άρη με τους “ασπρόμαυρους”, έφτασαν ώστε να συλλέξουν πληροφορίες και να δουν από κοντά το γήπεδο.
Ας μην ξεχνάμε ωστόσο πως η δυναμική του Άρη και η φήμη του Κλεάνθης Βικελίδης και του κόσμου της ομάδας είναι γνωστή στην Αγγλία όπως και σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ πέρυσι ο Άρης είχε αντιμετωπίσει (εντός και εκτός έδρας) τη Μάντσεστερ Σίτι με τον λαό των κιτρίνων να κάνει πολύ δυναμική παρουσία στην αγγλική πόλη.

To Top