Σκάνδαλο: Ο Κλάτενμπεργκ ορίζει παράνομα τον Κουτσιαύτη σε αγώνες της Super League ενώ έχει διαγραφεί

Τα… ωραία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που έχει αναλάβει ρόλο… τουρίστα και όχι αρχιδιαιτητή απ’ ότι φαίνεται.

Αυτό διότι το φως της δημοσιότητας είδε μια είδηση – σκάνδαλο που αφορά την ΚΕΔ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα “sport-fm”, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, που έδωσε, θυμίζουμε, ένα ανύπαρκτο πέναλτι στη Λαμία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (20/02), σφυρίζει παράνομα στη Super League!

Και αυτό, διότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον ορίζει κανονικά σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο σύνδεσμος στον οποίο ανήκει, η ΕΠΣ Άρτας, τον έχει διαγράψει από τις τάξεις του από τις 17 Ιανουαρίου 2022!

«ΠΡΟΣ: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Πρόεδρο Ε.Π.Ο.

2. Ε.Ε./ Ε.Π.Ο.

3. Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο.

4. Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Άρτας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Διαιτητής της δύναμής μας ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ:

1) Τις τρεις (3) τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, δεν αγωνίσθηκε σε ΚΑΝΕΝΑ αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Άρτας, αρνούμενος συστηματικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιστικά, όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγραφος 9 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

2) Αγνοεί επιδεικτικά τις οικονομικές του υποχρεώσεις του προς την Ε.Π.Σ. Άρτας και όσες φορές το έκανε, έγινε ύστερα από την κλήση σε Απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας.

3) Απέχει συστηματικά από τις Δευτεριάτικες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφος 2 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

4) Ουδεμία συνεργασία έχει με την Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία (συγκεκριμένα δεν παραβρέθηκε ούτε μία φορά στα μαθήματα της Νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Άρτας και δίδαξε ο Εκπαιδευτής της Ένωσής μας Δημήτριος Κωνσταντίνου).

Επίσης η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας λαμβάνοντας υπόψη ότι, η μέχρι σήμερα όλη του διάθεση και σχέση με την θεσμικότητα της Ε.Π.Σ. Άρτας, στερείται της συνεργασίας και της θέλησής του να ανταποκριθεί με τις βασικές υποχρεώσεις του που αναφέρονται παραπάνω.

Αν και έχει προσκληθεί, κληθεί, είτε προφορικώς, είτε τηλεφωνικώς, είτε γραπτώς, να δώσει εξηγήσεις.

Πέραν αυτών, εγένετο από την πλευρά μας και προσπάθειες να δοθεί λύση σε όλα τα ζητήματα που έχει δημιουργήσει (οικονομικά, αγωνιστικά, προσφοράς), σε ένα πλαίσιο ανθρώπινο και κατανόησης, παρ’ όλα αυτά και αυτές τις προσπάθειές μας, τις αγνόησε επιδεικτικά.

Για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας με την αριθμ. 83/17-01-2022 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Αποφάσισε:

ΟΜΟΦΩΝΑ

την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ από το Μητρώο Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Άρτας, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας».

To Top