Σκέψεις για αγώνες μπάσκετ σε ανοικτά γήπεδα στην Ιταλία!

Μία τρομερή πρόταση έκανε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι, αναφορικά με την επανέναρξη του αθλήματος στη χώρα του!

Μία σκέψη που γυρνάει το μπάσκετ πολλά χρόνια… πίσω, όσον αφορά το μέρος διεξαγωγής των αγώνων, έκανε ο Τζάνι Πετρούτσι!

Όπως δήλωσε στον Τύπο της χώρας του, στο πλαίσιο των σεναρίων για την επανέναρξη του αθλήματος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θεωρεί ως μία πολύ καλή ιδέα να γίνουν τα παιχνίδια σε ανοικτά γήπεδα!

«Προκειμένου να ξεκινήσουμε ξανά το μπάσκετ μετά την έξαρση του κορωνοϊού, σκέφτομαι αυτό το καλοκαίρι και εφόσον μας το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές, να φέρουμε το άθλημα στην αρχική του… μορφή: Να κάνουμε παιχνίδια σε ανοικτά γήπεδα!», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας στο «ANSA», για να προσθέσει:

«Το σπορ είναι κατάλληλο γι’ αυτό. Θα μπορούσαμε να παίζουμε ένα 3on3, αλλά και μετά και πέντε εναντίον πέντε. Το κλίμα στην Ιταλία μας βοηθάει επίσης. Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αποφύγουμε κρούσματα όσο το δυνατόν περισσότερο;».

To Top