Στροφή 180 μοιρών από ΕΟΠΕ, στόχος να τελειώσει η Volley League Γυναικών, προβληματισμός στον Άρη

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε το τελευταίο διήμερο σχετικά με το τέλος της Volley League Γυναικών, η ΕΟΠΕ σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της συνέχισης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου, από την στιγμή που ξαναλέμε έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, υπάρξει σκέψη να αρθεί η αρχική απόφαση μόνο όμως για την Volley League Γυναικών.

Όταν λέμε να αρθεί, σε απλά ελληνικά η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να μπορέσει να βγει πρωταθλητής στα γήπεδα. Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς δεν ξέρουμε αν λόγω κορονοϊού υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το σίγουρο είναι πως μέχρι την Παρασκευή η Ομοσπονδία θα έχει συναντήσεις με όλους του αρμόδιους φορείς (υγειονομικούς και όχι μόνο), προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση.

Στόχος πλέον είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, με τα playoffs να είναι πιο μαζεμένα και ως παιχνίδια, αλλά και ως μέρες. Να μην έχουμε δηλαδή πρωταθλητή στις 3 νίκες, αλλά στις 2 και τα ματς να γίνονται κάθε τρεις μέρες. Βέβαια ξαναλέμε πως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα μπορούν να γίνονται κανονικά προπονήσεις και από πότε.

Μέχρι την Παρασκευή πάντως θα ξέρουμε, ενώ αν τελικά λόγω κορονοϊού δεν μπορέσει να τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε την απόφαση για την τύχη του θα πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, όπου και πάλι να είμαστε έτοιμοι να περιμένουμε νέα περίοδο γκρίνιας και ανακοινώσεων.

Ο Άρης είναι σε αναμονή, στο πρωτάθλημα μετά από 19 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς, δηλαδή 6 βαθμούς μακριά από την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός στους κιτρινόμαυρους για το πώς μπορεί να γίνει αυτό στην πράξη.

To Top