Σκαλόνι μέχρι το 2026 στον πάγκο της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Σκαλόνι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, συμφώνησε και συνεχίζει στον πάγκο της Αργεντινής τουλάχιστον ως το 2026.

Μετρά 57 αναμετρήσεις στον πάγκο της Αργεντινής από το 2018 με μόλις πέντε ήττες. Έχει κατακτήσει ένα Κόπα Αμέρικα και πριν μερικές μέρες κατέκτησε και το Μουντιάλ, που ήταν το τρίτο στην ιστορία της χώρας και πρώτο του Λιονέλ Μέσι.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Σκαλόνι το συμβόλαιο του οποίου με την ομοσπονδία ολοκληρώνεται στις 31/12. Προφανώς και θα συνέχιζε το έργο του και όπως φαίνεται απομένουν μόνο οι υπογραφές, για να αποτελεί τον προπονητή της Αλμπισελέστε ως το 2026.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσίκι Τάπια, που υποστήριξε πως υπάρχει προφορική συμφωνία και ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιό του για τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει.

«Ο Σκαλόνι είναι ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής. Είμαστε και οι δύο άνδρες του λόγου μας, συμφωνούμε στον λόγο μας. Πήγε ένα ταξίδι στην Ισπανία για ένα γραφειοκρατικό θέμα για το διαβατήριο ενός παιδιού του και όταν επιστρέψει στη χώρα θα μιλήσουμε, όπως κάναμε μέχρι χθες. Ο Μενότι ήταν ο πρώτος που μου είπε, πριν το Κόπα Αμέρικα του 2019, ότι έπρεπε να τον υπογράψω μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και έτσι κάναμε.

To Top