Γκαλτιέ: «Ο Μέσι θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί στις 2 ή 3 Ιανουαρίου»

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή πριν από εννέα ημέρες (18/12), θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, «2 ή 3 Ιανουαρίου», όπως έκανε γνωστό σήμερα ο προπονητής του, Κριστόφ Γκαλτιέ.

«Ο Λιονέλ (σ.σ. Μέσι) έπρεπε να επιστρέψει στην Αργεντινή για τους πανηγυρισμούς και αποφασίσαμε ότι θα μείνει εκεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου», ανέφερε ο Γκαλτιέ στη συνέντευξη Τύπου, την παραμονή της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Στρασμπούρ. «Θα έρθει και θα αρχίσει τις προπονήσεις μαζί μας, είτε στις 2 είτε στις 3 (Ιανουαρίου), για να μπορέσει να ξαναρχίσει να παίζει», είπε. «Είχε 13-14 ημέρες για να ξεκουραστεί».

Πάντως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, δεν θα παίξει ξανά με την Παρί ΣΖ στη Ligue 1 πριν από την εντός έδρας συνάντηση με την Ανζέ την 18η αγωνιστική.

Οι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβανομένων των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, «θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα αύριο (σ.σ. Τετάρτη)», είπε επίσης ο Γκαλτιέ. «Μίλησα με τον Κιλιάν (σ.σ. Μπαπέ), ήθελε να έρθει μαζί μας αρκετά γρήγορα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει, και για τον (σ.σ. Ασράφ) Χακίμι και για το Κιλιάν, μια στιγμή που θα πρέπει να ξεκουραστούν, όχι ειδικά σε σωματικό επίπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο», πρόσθεσε.

To Top