ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκληρή μάχη στην ΕΕΑ με αντεγκλήσεις, προκλητική στάση Πετράτου σε βάρος του Άρη, όλο το παρασκήνιο της αναβολής

Σκληρή μάχη στην ΕΕΑ με αντεγκλήσεις, προκλητική στάση Πετράτου σε βάρος του Άρη, όλο το παρασκήνιο της αναβολής κατάπτωσης της εγγυητικής. Ο προκλητικός Πετράτος και οι πελάτες του αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν σταματούν να βάζουν εμπόδια στον Άρη! 

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην ιστορία της σημερινής εκδίκασης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξαιτίας του γεγονότος, ότι μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα καταβολές χρημάτων στους περισσότερους εκ των Νίκου Αργυρόπουλου, Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου, όπως επίσης και στους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη, Θόδωρο Ζάρα και Δημήτρη Πρίφτη κι ενόψει της πρόθεσης της ΚΑΕ Άρης να καταβάλλει ή να διακανονίσει το υπόλοιπο των οφειλών απέναντί τους, με τρόπο που δεν θα είναι ασφυκτικός για την επιβίωσή της και με δεδομένο ακόμη το γεγονός ότι εκκρεμεί στα Δικαστήρια η αγωγή ακύρωσης της ΚΑΕ εναντίον της απόφασης κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έδωσε την δική της μάχη σήμερα στην ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα αιτήθηκε σήμερα (12/05) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της, την οποία τελικά έλαβε.

Όπως τα πράγματα δεν ήταν απλά! Στο παραπάνω αίτημα της αναβολής συναίνεσαν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Θόδωρος Ζάρας, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι και υπήρχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους νομικούς εκπρόσωπους των δυο πλευρών, Χρήστο Γρόλλιο και και Νίκο Πετράτο (o οποίος λειτουργούσε κατόπιν εντολής των πελατών του: Κώστα Χαραλαμπίδη, Φάνη Κουμπούρα, Νίκου Μπάρλου και Σπύρου Μούρτου) ενώ υπήρξαν και ιδιαίτερες αντεγκλήσεις, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Να σημειωθεί ότι αποσύρθηκε η αίτηση του Ισίδωρου Κούνουπα, λόγω εξόφλησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Άρης έδωσε μεγάλη μάχη για να μπορέσει να πάρει αυτή την αναβολή μέχρι τις 25 Μαΐου, η οποία της δίνει τον απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί για την αδειοδότηση της ομάδας, για τη νέα σεζόν και να καταθέσει τον πλήρη φάκελο μέχρι τις 15 Ιουνίου.

To Top