ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σλαφτσάκης: “Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας! Μας δίνει τεράστια ώθηση και ενέργεια!”

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης… αντικατέστησε τον Βασίλη Χρηστίδη στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος και για τον αγώνα με το Λαύριο ζήτησε την παρουσία του κόσμου, γιατί αυτός δίνει ώθηση και ενέργεια σε όλη την ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το μπλογκ του Σλαφτσάκη στον ΕΣΑΚΕ: “Γνωρίζοντας ότι ερχόμαστε από δυο νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία έχουν αναπτερώσει πάνω απ’ όλα τη ψυχολογία μας, θέλουμε να δώσουμε αξία στις νίκες αυτές απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και το Ρέθυμνο. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Για να το πετύχουμε αυτό κόντρα στο Λαύριο, θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη μεγάλη δύναμή μας, που είναι η άμυνα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο αμυντικό πλάνο μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την παρουσία του και στο Ρέθυμνο. Τον θέλουμε στο πλευρό μας και απέναντι στο Λαύριο, γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και πολύ μεγάλη ενέργεια.

Το Λαύριο, μετά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του, έχει αλλάξει αρκετά το αγωνιστικό του στυλ. Πιστεύω ότι παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι και παίζει καλύτερο μπάσκετ, σε σχέση με τον μεταξύ μας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και πρέπει να τη σεβαστούμε. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην χάσουμε σε κανένα σημείο τη συγκέντρωσή μας. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, κανένα παιχνίδι άλλωστε, δεν είναι εύκολο φέτος”.

To Top