Ανακοίνωσε Σεργκελασβίλι ο ΠΑΣ και Γαρουφαλιά ο Απόλλων

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κι επίσημα ο Γεωργιανός μπακ Λάσα Σεργκελασβίλι, ενώ την απόκτηση του Ηρακλή Γαρουφαλιά ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συνέχεια στη μεταγραφική τους ενίσχυση δίνουν οι Ηπειρώτες, κάνοντας δικό τους και τον 27χρονο αριστερό μπακ, που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη λετονική Ρίγας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων: Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή Lasha Sergelashvilli.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην FK Rīgas της Λετονίας τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ντιναμό Τιφλίδος και την Σαμτρέντια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία μετράει επτά συμμετοχές.

Καλώς ήρθες Lasha!”

Και η αντίστοιχη ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ατρόμητο, του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Γαρουφαλιά.

Γεννημένος την 1η Μαΐου 1993, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, ΑΕΚ και Αστέρα Μαγούλας.»

 

To Top