ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στέλνει στην Κυβέρνηση τον φάκελο… δικαίωσής του ο Άρης και περιμένει τις επαφές με την FIFA

Έπειτα από την τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής, όπου Θοδωρής Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης συζήτησαν το πρόβλημα του Άρη με τους Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, το… μπαλάκι πλέον έχει μεταφερθεί στην πλευρά της Κυβέρνησης.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ Άρης και όπως είχαν ενημερώσει ΠΑΕ και ΑΣ… “επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας. Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές. Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.

Οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζουν τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου στις επαφές της Κυβέρνησης με την FIFA να τεθούν εκ νέου επί τάπητος.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει ενημερωθεί προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει το θέμα και διεμήνυσε την επιθυμία του να βρεθεί λύση, από την στιγμή που η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε 100% στην νομιμότητα.

Το πρώτο βήμα που έγινε κρίνεται θετικό. Ήταν όμως το πρώτο. Δεν αρκεί από μόνο του. Υπάρχει πολύς δρόμος και κυρίως η ουσία: οι υποσχέσεις για επανόρθωση ενός τόσου κραυγαλέου λάθους, θα πρέπει να γίνουν πράξη. Η πίεση του Άρη θα πρέπει να συνεχιστεί μαζικά, οργανωμένα με σχέδιο και επιχειρήματα για να υπάρξει δικαίωση.

To Top