ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζει ο Ένινγκ, με το μυαλό σε επανέναρξη και “επόμενη μέρα”

Ο Μίχαελ Ένινγκ προετοιμάζει τον Άρη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ενώ παράλληλα δίνει τις απαραίτητες βοήθειες στον Άγγελο Χαριστέα για την “επόμενη μέρα”.

Μπορεί ακόμα να μην έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Γερμανός προπονητής, όμως αυτό δείχνει να είναι τυπική διαδικασία, καθώς εκτός από τον Άγγελο Χαριστέα που έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να παραμείνει ο Ένινγκ, πλέον σε αυτό έχει καταλήξει και ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της εφ’ όλης της ύλης συνάντηση ανάμεσα στους Καρυπίδη, Χαριστέα, Ένινγκ την περασμένη Πέμπτη, ανανεώθηκε το ραντεβού για μια νέα επίσης σημαντική συνάντηση, για την δρομολόγηση των κινήσεων στο θέμα των ανανεώσεων.

Μία νέα συνάντηση αυτή την εβδομάδα, με απόλυτο ρυθμιστή τον Καρυπίδη, μια και είναι αυτός που θα καθορίσει και το μπάτζετ της νέας σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο, αλλά και την οικονομία το επόμενο διάστημα.

Σε αυτό το νέο μίτινγκ, οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να προχωρήσουν επί της ουσίας, στα θέματα της ανανέωσης των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην χαθεί ούτε λεπτό.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας, έχουν καταλήξει στους παίκτες που θα έχουν άμεση προτεραιότητα για να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και να προχωρήσουν άμεσα.

 

To Top