Στη Θεσσαλονίκη οι… επενδυτές

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται στις 31 Δεκεμβρίου οι εκπρόσωποι του ομίλου εταιριών του Ιρανού Χοσεϊν Χενταγιάτι,  που ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής, αφού ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα. 

Ο Έλληνας εκπρόσωπος των Ιρανών επενδυτών κ. Βασίλης Αμανατίδης με γραπτή του δήλωση σημείωσε τα εξής: “θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ηρακλή που αγωνιά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ότι οι εκπρόσωποι του Ομίλου εταιριών που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ηρακλή θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 και άμεσα θα ξεκινήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο η διαδικασία ελέγχου της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η αγοροπωλησία της ομάδας”.

Με σχετική ανακοίνωσή της, η “κυανόλευκη” ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοίνωσε ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες και την υπέρβαση πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων κατέστη δυνατό να εκδοθεί βίζα για τους επίσημους εκπροσώπους των Ιρανών επενδυτών. Οι Ιρανοί εκπρόσωποι μετά από απόφαση του ΔΣ του Ιρανικού Ομίλου θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου. Η άφιξη τους θα πραγματοποιηθεί  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της 31/12 και θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 11/01.

ΥΓ. Λεπτομέρειες για την ώρα άφιξης θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση”.

To Top