Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 48 εκατ. ευρώ παίρνει παίκτη της Ντόρτμουντ

Το ποσό των 47,8 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τον Μάρκο Ρόις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Daily Mail.

To αγγλικό Μέσο, ανήμερα της Boxing Day, αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι θετικοί στο να πουλήσουν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό στους «κόκκινους διαβόλους», μόνο αν βάλουν στα ταμεία τους αυτό το ποσό. Τα 47,8 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που δοθούν θα αποτελέσουν ένα νέο ρεκόρ μεταγραφής, για τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ρόις έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2017 και σε αυτό υπήρχε η ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που μετά την μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν φαίνεται ότι άλλαξε. Ο Γκέτσε άφησε την Ντόρτμουντ για την Μπάγερν, με τους «βαυαρούς», να καλύπτουν την ρήτρα που είχε ο διεθνής Γερμανός στο συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Για την Γιουνάιτεντ, ένας μέσος αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αν και τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για τους «κόκκινους διαβόλους», αυτό που κάνει τα πράγματα δύσκολα είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες που απασχολούν τον αγγλικό σύλλογο, αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League. Αυτές οι ομάδες, όπως είναι φυσικό, δεν θέλουν να χάσουν κάποιον παίκτη τους στα μέσα της σεζόν.

πηγή: sentragoal.gr

To Top