Στη La Liga θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις προσπάθειες για την εκπλήρωση του ονείρου για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Οι Καταλανοί εξετάζουν κάθε παράμετρο σχετικά με το ενδεχόμενο να ντύσουν ξανά στα μπλαουγκράνα τον Αργεντινό σούπερ σταρ, κάτι που δεδομένα επιθυμεί και ο ίδιος πλέον αφού αναμένεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Παρί.

Ο Χεράρδ Ρομέρο σε live που έκανε στο twitch ενημέρωσε πως άπαντες στη La Liga, όσοι εργάζονται δηλαδή για λογαριασμό της ισπανικής λίγκας θεωρούν πως το εν λόγω τεράστιο deal είναι δεδομένο και θα λάβει σάρκα και οστά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ρεπόρτερ, βέβαια, ενημερώνει πως η ισπανική λίγκα προς το παρόν έχει ρίξει ένα πρώτο… άκυρο στην Μπαρτσελόνα για το συγκεκριμένο θέμα. Διότι στα τέλη του Μάρτη οι Καταλανοί κατέθεσαν έναν φάκελο στη La Liga για τον Λιονέλ Μέσι, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτόν διάφορα ενδεικτικά στοιχεία ενός πιθανού deal.

Παρόλα αυτά, ενημερώθηκαν πως σε πρώτη φάση ο συγκεκριμένος φάκελος δεν περνάει γιατί συνεχίζει να παραβιάζεται το Financial Fair Play και οι κανονισμοί της ισπανικής ομοσπονδίας. Με τους «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζουν έναν νέο φάκελο για να καταθέσουν, κάτι που δείχνει ότι η επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο… σπίτι του βρίσκεται προ των πυλών!

To Top