Αντσελότι: «Θα είμαι στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν – Αισθάνομαι περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι!

Σε δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής (15/4, 22:00) αναμέτρησης της «βασίλισσας» με την Κάντιθ για την 29η αγωνιστική της La Liga, o Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, προσθέτοντας ότι αισθάνεται περήφανος για τα όσα έχει πετύχει έως τώρα μετά την επιστροφή του στη Ρέαλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ:

Για το αν θα παραμείνει στη Ρέαλ και τη νέα σεζόν: «Ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά μου και θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία, θα σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε. Πιστεύω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να συνεχίσω.

Αισθάνομαι περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει. Μέχρι στιγμής ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, αλλά αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι να επιστρέφω στο Βαλδεμπέμπας κάθε μέρα για να δουλέψω. Ο σύλλογος μου δείχνει πολλή στοργή κάθε μέρα. Νιώθω πολύ άνετα».

Για το ότι τα αγγλικά Μέσα δεν πιστεύουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το φετινό Champions League, θεωρώντας ως φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι: «Δεν με ενοχλεί. Οι αγγλικές ομάδες είναι πολύ καλές, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Δεν με εκπλήσσει που θεωρούνται φαβορί. Ωστόσο, βλέπουμε ομάδες και από άλλα πρωταθλήματα να τα πηγαίνουν καλά στις διοργανώσεις της UEFA. Πέρσι υπήρχαν δύο ισπανικές στα ημιτελικά. Φέτος, τρεις ιταλικές στα προημιτελικά. Οι Άγγλοι θεωρούν ότι έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν ομάδες που τις κοντράρουν στα ίσια, παρότι ξοδεύουν λιγότερα λεφτά».

To Top