ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον… αέρα η κλήρωση της Α1 κατηγορίας μπάσκετ

H κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 στο μπάσκετ οδηγείται σε αναβολή, εξαιτίας του αδιεξόδου με τον βασικό χορηγό του πρωταθλήματος.

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αναμφίβολα από τα πιο θεαματικά, η Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, κάνει την εκκίνησή της και φυσικά «παίζει» μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και δείτε τις εγκυρότερες αναλύσεις και τα καλύτερα προγνωστικά. 

Έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι θα οδηγηθεί σε αναβολή και ο λόγος είναι το… αδιέξοδο με τον ΟΠΑΠ. Εως τώρα δεν έχει βρεθεί άκρη στις συζητήσεις του ΕΣΑΚΕ με τον κύριο χορηγό του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που παραμένει στον «αέρα» αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για την ίδια τη βιωσιμότητα των ομάδων, τότε δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση.

Αντίθετα, δεν αποτελεί… τροχοπέδη το ότι παραμένει κενή η θέση της 14ης ομάδας, μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς, καθώς ακόμα και στην περίπτωση που η κλήρωση γίνει χωρίς να έχει δοθεί η wild card, τότε θα υπάρχει στην κληρωτίδα «Ομάδα Α», όπως εξάλλου γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στις κληρώσεις της Euroleague εξαιτίας των προκριματικών.

To Top