Στοπ στους Έλληνες λόγω… κασέ, στροφή σε κολεγιόπαιδα!

Οι Έλληνες παίκτες που έχει ο Άρης ως πρώτους στόχους έχουν απαιτήσεις που είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων της ΚΑΕ και έτσι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής άρχισε την αναζήτηση παικτών από κολέγια!

Ο Άρης έχει συγκεκριμένα χρήματα να διαθέσει για τους παίκτες την επόμενη χρονιά. Η απόφαση είναι να δοθούν μάξιμουμ 300.000 ευρώ, εκ των οποίων διαθέσιμα για τη δημιουργία του ρόστερ άμεσα είναι τα 260-270 χιλιάδες ευρώ. Τα υπόλοιπα έχει αποφασίσει η διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη να κρατηθούν για να υπάρχει ευχέρεια κινήσεων μέσα στη χρονιά, είτε για αλλαγή, είτε για προσθήκη, είτε για αντικατάσταση λόγω (π.χ.) τραυματισμού κάποιου παίκτη.

Οι Έλληνες παίκτες που αποτελούν πρώτες επιλογές για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ζητούν ποσά που κυμαίνονται από 50-60 χιλιάδες ευρώ και πάνω. Δεν μπορεί ο Άρης να μπει σε μια τέτοια διαδικασία διαπραγμάτευσης και θα περιμένει να πέσουν τα κασέ των παικτών.

Μέχρι τότε θα προχωρήσει στην κάλυψη των θέσεων των τεσσάρων ξένων και ήδη ο τεχνικός του Άρη σε συνεργασία με τη διοίκηση εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που αποφοίτησαν φέτο από κολέγια και είναι πολύ πιο προσιτοί οικονομικά από τους Έλληνες.

 

To Top