Ανοιχτή γραμμή με Ιταλία – «Έτοιμες λύσεις» ζήτησε ο Κατσαβάκης- «Παγώνουν» οι δανεισμοί από το εξωτερικό

Ανάμεσα σε Πράτο και Κλεάνθης Βικελίδης υπάρχει ανοιχτή γραμμή. Ο Μάκης Κατσαβάκης βρίσκεται στην Ιταλία και συνεχίζει την σκληρή δουλειά σε αγωνιστικό επίπεδο για τη δημιουργία της ομάδας της νέας περιόδου. Η διοίκηση του Άρη συνεχίζει την προσπάθειά της στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει το μεταγραφικό μέτωπο,πέρα από τα υπόλοιπα καυτά ζητήματα της διοικητικής της ατζέντας. 

Η επικοινωνία των διοικούντων του Άρη με τον προπονητή της ομάδας είναι σε συνεχή βάση. Ο Κατσαβάκης ενημερώθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ημερών, δηλαδή τις προτάσεις σε Άγγελο Χαριστέα και Ρουμπέν Πουλίδο, αλλά και για το γενικότερο μεταγραφικό τοπίο και την πορεία των επαφών και φανέρωσε την ικανοποίησή του.

Ο 59χρονος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι στην παρούσα φάση η ομάδα χρειάζεται «έτοιμες λύσεις, ποδοσφαιριστές που θα έχουν εικόνες και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα αποτελέσουν ρίσκα σε αγωνιστικό επίπεδο», διαμορφώνοντας το πλαίσιο που θα κινηθεί μεταγραφικά ο Άρης.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Πουλίδο και Χαριστέας, αλλά και ο Οσμάν, η περίπτωση του οποίου παραμένει «ενεργή» για τον Άρη, αλλά στην παρούσα φάση δόθηκε προτεραιότητα στις άλλες δυο. Ανάλογα με την εξέλιξη των δυο κινήσεων (Πουλίδο, Χαριστέας) θα διαμορφωθεί στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός των κίτρινων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η προοπτική να κινηθεί ο Άρης στην αναζήτηση παικτών από το εξωτερικό, από κλαμπ Πορτογαλίας, Ισπανίας, Γερμανίας κτλ, οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν ως δανεικοί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η προοπτική αυτή «παγώνει» προς το παρόν, με βάση την φιλοσοφία που αναλύθηκε παραπάνω. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια του ρίσκου στην παρούσα φάση, αλλά χρειάζεται ουσιαστικές μεταγραφικές επιλογές που θα «κουμπώσουν» άμεσα στο υλικό που έχει στη διάθεσή του ο Κατσαβάκης.

Σε κάθε περίπτωση, επιθυμία των ανθρώπων του Άρη είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δυο από τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

To Top