ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό του “Αλμα ζωής” η ΠΑΕ Άρης (video)

Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ Άρης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο” με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί! Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @sail_for_pink with @get_repost ・・・ Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο” με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί! Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr video credits: Στέφανος Σόφτσης #sailforpink #breastcancerawareness #almazoisthess #arisfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις

To Top