ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στροφή στο κύπελλο για σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Λαμία – Περιμένει Ιτούρμπε

Στροφή στο κύπελλο για σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με την Λαμία για τον Άρη. Περιμένει Ιτούρμπε το κιτρινόμαυρο τεχνικό τιμ.

Από σήμερα οι κιτρινόμαυροι είναι προσηλωμένοι στον στόχο του κυπέλλου και το παιχνίδι της Τετάρτης με την Λαμία. Ο Άρης θέλει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης από τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Χθες δόθηκαν θετικά δείγματα από τον Χουάν Ιτούρμπε, καθώς ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του 28χρονου επιθετικού.

«Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Έχουμε και το παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη. Παράλληλα πρέπει να επιστρέψουμε και στις νίκες στο πρωτάθλημα», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Γκάμα, στέλνοντας το μήνυμα γι αυτό το ματς.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν πιο ουσιαστικά στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Λαμίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

To Top