ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος ο Καρυπίδης να πάρει μέτρα για να σωθεί η χρονιά!

Αποφασισμένος δείχνει ο Θόδωρος Καρυπίδης να πάρει μέτρα για να σωθεί η χρονιά! Η κακή εμφάνιση του Άρη στην Ριζούπολη και η ισοπαλία σαν… ήττα με τον Απόλλωνα χτύπησε καμπανάκι πέρα από το γεγονός ότι έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό και την οργή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο Καρυπίδης δεν έκρυβε ότι ήταν… τρελαμένος με την συνολική εικόνα της ομάδας στη Ριζούπολη και κυρίως με την αδιαφορία κάποιων παικτών που σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι δεν ήταν “παρόντες”.

Είναι γεγονός ότι πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Δείχνει αποφασισμένος να ανέβει αύριο στη Θεσσαλονίκη και όπως διεμήνυσε στους συνεργάτες του θα δώσει το παρών στην προπόνηση, προκειμένου να μιλήσει “έξω από τα δόντια”. Αυτό που διαφαίνεται είναι ξεκάθαρο: είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα, χωρίς να παρεκκλίνει, ούτε εκατοστό!

Όπως είπε και μέρα στα αποδυτήρια “Τέρμα τα λόγια και οι δικαιολογίες αναλάβετε τις ευθύνες. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλον… Καρυπίδη” στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα!

Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις μετά την παρουσία του μεγαλομέτοχου αύριο στη Θεσσαλονίκη και πριν από το σημαντικό ματς με την Λαμία στο Κύπελλο.

To Top