ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκίνηση στη συνέντευξη για τον “γολγοθά” του Λεκμπέλο! Η τεράστια αγκαλιά και το μήνυμα της αγάπης! (photos)

Το PRESSARIS έδωσε το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο πλαίσιο του φιλικού της Τετάρτης 17 Μαΐου (17:00) για τον “γολγοθά” του Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό προκειμένου να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή! 

Διαβάστε τι ειπώθηκε λεπτό προς λεπτό: 

13.15 Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου, καλό μεσημέρι…

Γιάννης Βένος: “Κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια. Όλοι οι διεθνείς θα μας φέρουν μία φανέλα μέσω του charity idols, να μαζευτούν κάποια χρήματα, για να υπάρξει ένα σημαντικό έσοδο και από αυτό για να μαζέψουμε τα χρήματα, να κάνει ο Αρτούρ το ταξίδι στο εξωτερικό”.

Κλήμης Γούναρης: “Θα πάω λίγο πιο πίσω. Πριν 25 χρόνια ιδρύθηκε ο σύνδεσμος παλαιμάχων. Ο πρώτος στόχος ήταν να συναντιόμαστε και ο δεύτερος στόχος ήταν να βοηθήσουμε παλιούς συμπαίκτες μας. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από όλους, ο Βένος, 24 ώρες ασχολείται με το θέμα. Θέλουμε πέρα απότ ην δική μας κινητοποίηση να υπάρξει ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο, να μαζέψουμε τα χρήματα, για να βρει λύση ο Αρτούρ στο πρόβλημά που έχει”.

Γιώργος Ζήνδρος: “Είναι ένας άνθρωπος μάλαμα ο Αρτούρ. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας. Θα δέιξει την ευαισθησία ο κόσμος, ο σκοπός είναι να πάνε όλα καλά. Να στείλουμε μαζί του το μήνυμα της αγάπης”.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αρτούρ Λεκμπέλο: “Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται. Πρώτα τους παλαίμαχους της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ. Βένο που τρέχουν όλο αυτό το διάστημα για να γίνει καλύτερη η οργάνωση. Όλους τους παράγοντες, τους φιλάθλους. Πολλοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι να βοηθήσουμε με την αγορά εισιτηρίων. Το μήνυμα που θέλω να περάσω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αγάπη. Αυτή την αγάπη την εισπράττω από εσάς. Κάθε μέρα θα είναι και ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή την αγάπη θέλω κι εγώ να σας μεταφέρω”.

Και συνέχισε πρόεδρος των βετεράνων: “Nα ευχαριστήσουμε και τους οργανωμένους, Super3 και Ιερολοχίτες που πήραν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αλλά και τους κ.κ. Μπακούρα και Παπαϊωάννου, που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας”

Τον λόγο έχει πλέον ο Γιάννης Βένος: “Νας σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Είστε αρωγοί της προσπάθειάς μας. Φτάνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας για το φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004. Έχουνε βγει τα αεροπορικά εισιτήρια, Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος. Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, πιθανόν και ο Ζαγοράκης. Έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Άρη. Κούης, Ζήνδρος, Βένος, Δράμπης, Τζιφόπουλος, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Κατσιαρός, Τζιόλας, Χατζόγλου, Σίτσας, Σαμόλης, Μπουγιουκλης, Οικονομίδης κ.α…. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ που ήαν αρωγός της προσπάθειας, πριν ξεκινήσουμε. Μας ώθησε να το κάνουμε. Ο κ. Ψηφίδης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε αυτά τα ζητήματα, παρότι περνάει δύσκολα ο ΑΣ. Το καλό είναι ότι στον Ερασιτέχνη, γυμνάζονται πάνω από 2.500 παιδιά και αυτό είναι το μεγάλο όπλο και η προσφορά του συλλόγου στη κοινωνία της πόλης μας. Υπάρχει μία μεγάλη κινητοποίηση, από φορείς, ομάδες και απλούς φιλάθλους, που δειχνουν τη στήριξή τους. Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ. Δεν θα πληρώνουν τα παιδιά που θα έρχονται με τους γονείς. Θέλουμε να έχει μία γιορταστική εικόνα το γήπεδο. Όλες οι ακαδημίες του Άρη ντυμένες στα κίτρινα. Καλούμε τον κόσμο που δεν έχουν τα παιδιά τους σε κάποια ομάδα, ντυμένα στα κίτρινα, θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος”.

Γιάννης Ψηφίδης: “Oργανωτικά για το θέμα πάμε πολύ καλά με το σύλλογο βετεράνων του Άρη, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας”.

12. 50 Παρόντες οι Αρτούρ Λεκμπέλο, ο πρόεδρος του ΑΣ, Γιάννης Ψηφίδης, ο πρόεδρος των βετεράνων, Γιάννης Βένος και οι Γιώργος Ζήνδρος και Κλήμης Γούναρης.

12.30 Ελέω προσωπικών υποχρεώσεων, δεν θα δώσουν σήμερα το παρών, εκπρόσωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004.

To Top