ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: “Με αυτά που έχουμε δει, δύσκολα προλαβαίνει o Άρης τη Λαμία”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη, αλλά και το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena fm:

«O ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς, αλλά ήρθε αυτή η φάση στο τέλος που θα μπορούσε ο Άρης να κερδίσει το παιχνίδι.

-Ήταν απίστευτη η στιγμή με τον Γκέραρντ. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι στο γήπεδο, γιατί έχει σοβαρά θέματα υγείας. Έχει προσφέρει τόσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, γι’ αυτό και του φιλήσαμε το χέρι με τον Κωστένογλου. Είναι ανεπανάληπτη στιγμή. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όχι διάφορα άλλα που βλέπουμε να γίνονται.

-Με αυτά που έχουμε δει, δύσκολα προλαβαίνει ο Άρης τη Λαμία. Έχει μεν τη Λαμία στην έδρα του και αν την κερδίσει θα παιχτούν πολλά στα επόμενα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ όλα τα παιχνίδια τα χτυπάει και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους στα τέσσερα παιχνίδια για την τρίτη θέση.

-Θα πάρω την απόφαση για το μέλλον μου μέσα στην εβδομάδα. Δε θα την πάρω συναισθηματικά, αλλά επαγγελματικά. Αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να κάνεις τη δουλειά σου κάπου, καλύτερα είναι να φεύγεις.

To Top