ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Τσιπούρα επτά χρόνια μετά την απώλεια! Η κατάθεση ψυχής για τον Άγγελο και ο Άρης

O Στέλιος Τσιπούρας, πατέρας του αδικοχαμένου Άγγελου μίλησε με αφορμή την ημέρα μνήμης από την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη επτά χρόνια πριν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Τσιπούρας έχει χειροτονηθεί εδώ και δέκα μήνες ως παππάς και ακολουθεί το ιερατικό λειτούργημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ότι είναι πλέον παππάς:

Έχω χειροτονηθεί εδώ και δέκα μήνες. Η απώλεια του Άγγελου δεν είχε σχέση με αυτό. Ήθελα αν υπηρετήσω τον Κύριο και τον πόνο του ανθρώπου. Ήταν κάτι εσωτερικό, όχι κάτι λόγο της εκδημίας του Αγγέλου, γιατί δεν χάνεται.

Για την απώλεια του Άγγελου:

Όταν βλέπεις ένα παιδί να έχει όλη την ζωή μπροστά του, με τις καλύτερες προοπτικές, χωρίς να έχει δώσει κανένα δείγμα αρρώστιας είναι αυτό το ξαφνικό, το αναπάντεχο. Έχει μια μεγάλη τραγικότητα. Έβλεπες μπροστά σου μια δόξα, μια χαρά, και ξαφνικά η χαρά γίνεται λύπη, αλλά συνεχίζει να είναι χαρά γιατί εγώ παρακαλούσα να είναι τα παιδιά μου στην αγκαλιά του Θεού. Ο Θεός τότε έκρινε, τότε τον πήρε κοντά του. Δεν υπάρχει ανθρώπινη παρηγοριά, μόνο θεϊκή, αν την ζητήσεις ο Θεός θα την δώσει.

Αλλιώς θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα καταλήξεις να πεθάνεις και εσύ ο ίδιος.

Για το ότι δίνει ομιλίες για το θέμα του θανάτου:

Όπως λέει και ένας άγιος, για να μπορέσεις να θεραπεύσεις τον άλλον θα πρέπει να έχει δεχθεί τον θάνατο, να έχει πονέσει, να έχεις βιώσει εσύ. Και να έχεις νόημα στην ζωή σου.

Για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας:

Παλεύουμε με τα μέσα που έχουμε, κάνοντας τα προβλήματα μας αιτήματα προσευχής. Αν το κάνεις έτσι ο Θεός θα στο δώσει, ανθρώπινα μόνο δεν αντιμετωπίζεται καμία κατάσταση. Ο άνθρωπος παλεύει με περιορισμένα μέσα αλλά ο Θεός πάντα μπορεί να βοηθάει, πάντα δείχνει τον δρόμο.

Για τις αναμνήσεις που έχει:

Μετά την εκδημία του Αγγέλου ήρθε μια κοπελίτσα στο σπίτι, είπε θέλω να έρθω και πήγα και την πήρα. Μας είπε αρκετά πράγματα και φεύγοντας μου λέει κ.Στέλιο να σας πω κάτι, είχατε έναν εξαιρετικό γιο.

Εμείς βλέπουμε το σώμα και θέλουμε να το απολαύσουμε, ο Άγγελος μας έμαθε να βλέπουμε το τι φέρνει αυτό το σώμα. Και όταν ήρθε ο Γιάννης ο Μάντζαρης τους έβαλε μαζί με τον Άγγελο. Αυτός ως τερματοφύλακας ζητούσε από τον Άγγελο να μάθει ποια είναι το ελαττώματα κάθε αμυντικού για να προσφέρει. Και ο Άγγελος αντί για τα μειονεκτήματα έλεγε τα πλεονεκτήματα. Αυτό μας το εξομολογήθηκε ο Γιάννης.

Για τον Άρη:

Έχω δώσει ευλογία και θα το δείτε ότι ο Άρης θα πρωταγωνιστήσει. Εγώ εύχομαι ανάσταση στον Άρη. Ανάσταση την έχει, αλλά θα πάει ακόμη ψηλά. Εγώ τον θέλω πρωταθλητή, ελπίζω ότι η ευχή μου θα πιάσει.

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο:

Στο γήπεδο δεν πηγαίνω, μου έρχονται αναμνήσεις από τον Άγγελο και με δυσκολεύει. Όση δύναμη και να έχεις το ανθρώπινο είναι ανθρώπινο.

To Top