Χωρίς κατηγορία

Συγκλονιστικές εικόνες μετά το “χρυσό τρίποντο”! Ξέσπασαν σε δάκρυα οι παίκτες του Άρη!

Μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει τέτοιες συγκινήσεις. Και ίσως μόνο ο Άρης! Ακόμη και αυτοί που δεν ήταν σήμερα οπαδοί του Άρη συγκλονίστηκαν με αυτά που είδαν από την τηλεόραση, αλλά και μέσα από το γήπεδο του Περιστερίου.

Η αρχή έγινε με την αντίδραση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία λίγα λεπτά μετά την γενικά περίεργη αποβολή του Νταβίντ Αγκάνθο στο 19’. Ο Παπαζαχαρίας έβαλε  μπροστά στα μάτια όλων τα κλάματα για την απόφαση του Στυλιάρα να αποβάλει τον συμπαίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα.

Τα μάτια του Παπαζαχαρία ήταν γεμάτα δάκρυα που ήταν αποτέλεσμα της έντασης, αλλά και της στεναχώριας του που η ομάδα του υποχρεούταν άδικα για περισσότερα από 70 λεπτά να παίξει με δέκα παίκτες στο Περιστέρι.

«Μην μας γαμ… , αφήστε μας να παίξουμε», έλεγε χαρακτηριστικά στον ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία ο στόπερ των κίτρινων σε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Η συνέχεια δόθηκε μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Στυλιάρα. Ο Παπαζαχαρίας, ο Αγγελούδης, ο Οικονομόπουλος και ο Καζναφέρης ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ αρκετοί συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν κι αυτοί να κρατήσουν τα δάκρυά τους! Όλοι έγιναν μια γροθιά. Ο Τάτος και ο Διαμαντάκος έδειχναν να λάμπουν με πλατιά χαμόγελα, ενώ ο Κυριάκος Μπιμπισίδης στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Άρη δεν έκρυβε την συγκίνησή του, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους!

Μια απίστευτη βραδιά που ανέδειξε το κιτρινόμαυρο μεγαλείο της κιτρινόμαυρης ψυχής!

To Top