Ο Άρης ζει! Αφήστε τον να παίξει την ζωή του στα… ίσια! Πρώτο “διπλό” και ξέσπασμα!

Ο Άρης, κύριοι που διαφεντεύετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ζει! Δεν βασιλεύει, αλλά ζει! Αν τον αφήσετε και σταματήστε να βάζετε τρικλοποδιές, θα ζήσει και φέτος! Ευχής έργον είναι να πήραν σήμερα όλοι το μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας! Η νίκη με 1-0 με το γκολ του Τάτου στο 82′ κρατάει τον Άρη ζωντανό! Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα αρχίζουν!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά την τελευταία στιγμή ο Γιαννούλης έβαλε την κόντρα και έσωσε την ομάδα του. Οι κίτρινοι είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, είχαν αλληλοκαλύψεις στην άμυνα και ήλεγχαν το παιχνίδι χωρίς πάντως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Στο 18′ έγινε η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Αγκάνθο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα του Φυτανίδη, αλλά ο Στυλιάρας έκρινε – λανθασμένα – ότι ο παίκτης του Άρη έκανε θέατρο. Του έδωσε κίτρινη κάρτα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός ήταν οργισμένος με την απόφαση του Στυλιάρα και την στιγμή που τον ηρεμούσαν οι συμπαίκτες του, ο Στυλιάρας του έβγαλε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλλε. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες όλων των παικτών του Άρη και το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από πέντε λεπτά…

Ο Άρης δεν έχασε την συνοχή του στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Η άμυνα λειτούργησε σωστά και οι κίτρινοι ήταν αυτοί που είχαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, όταν στο 40′ μετά από μπαλιά του Πουλίδο, ο Οικονόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Ράντμαν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιαννιώτας στην κόντρα επίθεση βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, καταδιωκώμενος από τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο…

Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Άρης ήταν μέσα στο γήπεδο η ομάδα που ήθελε, η ομάδα που έψαχνε τη νίκη. Στο 64′ το σουτ του Γιαννιώτα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Ράντμαν. Στο 73′ το σουτ του Τριανταφυλλάκου κόντραρε στον Σκόνδρα. Στο 80′ σουτ του Τάτου πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα, κατευθυνόταν στην εστία, αλλά ο Ράντμαν με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 82′ ήρθε η λύτρωση! Σουτ του Τάτου μέσα από τη μεγάλη περιοχή και γκολ! Ξέσπασμα! Οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, μέχρι και κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Τσουκάνης… Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο Άρης πήρε το τρίποντο που ήθελε, σήμερα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει σφυγμό…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (57′ Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Μάντζιος (79′ Κούτσι), Σουμπίνιο (67′ Γκαρσία).

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (70′ Διαμαντάκος), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας (90’+3′ Ηρακλής), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Τάτος (90′ Αγγελούδης), Αγκάνθο, Πουλίδο.

To Top