ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συζητήσεις για το “ναι” του Χριστοβασίλη στη μεταγραφή Πίρσμαν στον Άρη!

Ο δρόμος για την έλευση του Μάρβιν Πίρσμαν στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη είναι ανοιχτός μετά τις εξελίξεις και το μπαράζ επαφών των τελευταίων ημερών.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα:

Α. Ο Πίρσμαν εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία άμεσης αποχώρησης από την ομάδα και ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Άρη, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να έχουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια τους ή με απλά λόγια έναν ισχυρό “σύμμαχο”. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης, αλλά η μεγάλη του θέληση του παίκτη να έρθει από τώρα στον Άρη και όχι τον Ιούνιο.

Β. Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στα Γιάννενα το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο ότι, στην πρόταση που κατέθεσε η ομάδα των Ιωαννίνων για την επέκταση του συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2025, ο Πίρσμαν δεν μπήκε καν σε διαδικασία απάντησης. Ο Βέλγος βλέπει ήδη το μέλλον του σε… κιτρινόμαυρο φόντο.

Γ. Συμφωνία Άρης-ΠΑΣ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά συζητήσεις αρκετά προχωρημένες. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης απομένει να πει το “ναι” στην προσφορά των κιτρινόμαυρων, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αν ο παίκτης δεν παραχωρηθεί τώρα, δεν θα έχει το παραμικρό όφελος. Για να πει το “ναι” χρειάζεται κάτι πολύ… ουσιαστικό: να συμφωνήσουν στο ποσό που θα αποκομίσει ο ΠΑΣ για να υπογράψει τη μεταγραφή του παίκτη.

Όλα τα ξεκαθαρίσουν λογικά στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις.

To Top