ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Μάντζιου με φορ Μαντσίνι και ρόλο σε Μπερτόγλιο

Ίσως είναι η πιο δύσκολη και περίεργη βδομάδα σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα και τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου ή το ίδιο δύσκολη, όπως πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον πρώτο στο νέο έτος.

Επιστροφές παικτών μετά την… καραντίνα, αλλά και τραυματισμοί που θολώνουν το τοπίο σε ότι αφορά τις επιλογές των παικτών που θα ξεκινήσουν στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με την επιστροφή του Φαμπιάνο, εκεί όπου με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και “παρτενέρ” τους Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς κλείνει το παζλ.

Μεσοεπιθετικά αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του Μπερτόγλιο κι αν θα είναι σε θέση να αναλάβει τον ρόλο του πίσω από τον φορ. Σε αυτή την περίπτωση θα δρομολογηθεί η επιστροφή του σχήματος με τους δύο αμυντικούς χαφ στον άξονα, εκεί όπου είναι τρεις παίκτες: Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ.

Σε ότι αφορά την θέση του φορ κι ενώ ακόμη είναι αμφίβολος ο Λόπεθ, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μαντσίνι σε ρόλο φορ, με τους Γκάμα και Ματέο Γκαρσία στις πτέρυγες.

Όλα αυτά φυσικά είναι σε θεωρητικό επίπεδο, με τον Άκη Μάντζιο να παίρνει τις τελικές αποφάσεις μέχρι τη σέντρα του αυριανού αγώνα.

To Top