Συνεχίζεται η προσπάθεια για συμβιβασμό με Σταυρόπουλο

Γεμάτη ήταν η σημερινή μέρα για τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης αφού περιελάμβανε σειρά επαφών με παίκτες και με εκπροσώπους τους, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή σε διάφορα θέματα όπως το “κούρεμα” των οφειλών. Μια υπόθεση που “καίει” τους κίτρινους όμως είναι κι αυτή του Ηλία Σταυρόπουλου και οι προσπάθειες για να επέλθει συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζονται.

Αύριο εκδικάζεται από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών η έφεση του Άρη κατά της πρωτόδικης απόφασης για την προσφυγή του Ηλία Σταυρόπουλου.

Μετά τη συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και πλέον υπάρχει αμοιβαία διάθεση για συμβιβασμό. Σημαντικό ρόλο για την προσέγγιση των δυο πλευρών έπαιξε η στάση του νέου προπονητή, ο οποίος ανέλυσε στον νεαρό παίκτη το ρόλο που θα έχει στην ομάδα εφόσον παραμείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ετσι δεν αποκλείεται ο Σταυρόπουλος να αποσύρει την προσφυγή του και να παραμείνει στην ομάδα. Ακόμη πάντως κι αν δεν το πράξει ο Άρης έχει βάσιμες ελπίδες δικαίωσης, καθώς είχε καταβάλλει τα χρήματα που οφείλονταν στον παίκτη, προτού αυτός καταθέσει την προσφυγή.

To Top