«Δεν ρίχνει ο Μιχαηλίδης τον Πανιώνιο»

Με δήλωσή του ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, που πρόσφατα δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, τονίζει πως πρόθεσή του είναι να λάβει τα δεδουλευμένα του, όχι να ρίξει κατηγορία τον Πανιώνιο.

Πολλά ακούστηκαν μετά τη δικαίωση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη διένεξη που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Πανιώνιο.

Ο ίδιος με δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως αν συνέπεια αυτής της απόφασης είναι ο υποβιβασμός της ομάδας, η ευθύνη δεν θα βαραίνει τον ίδιο που απλά διεκδικεί τα δεδουλευμένα του, αλλά εκείνους που θα έπρεπε να τηρούν τους νόμους.

Η δήλωση του Μιχαηλίδη:

«Βλέποντας τις δύο τελευταίες ημέρες να γράφονται σχόλια του τύπου “ο Μιχαηλίδης ρίχνει τον Πανιώνιο στην Β΄ Εθνική”, ή κάποιες άλλες αναφορές που εμπλέκουν την ΑΕΚ ή τον ΑΕΚτζή Μιχαηλίδη σε μια δικαστική διαμάχη που έχω προσωπικά με την ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με την απόφαση 94/2014 ανακοίνωσε πως η ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος καλείται να μου καταβάλει τα δεδουλευμένα χρήματα που μου οφείλει εδώ και δύο έτη. Για να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, πρόθεση μου είναι απλά να λάβω τα δεδουλευμένα χρήματα που μου οφείλονται. Εάν θα υπάρξει ζήτημα υποβιβασμού του Πανιωνίου στην Β’ Εθνική, υπεύθυνος δεν θα είμαι εγώ, αλλά οι εκπρόσωποι του που δεν τηρούν ως οφείλουν τους νόμους.

Με εκτίμηση, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης».

To Top