Συνεχίζεται ο εφιάλτης: Αυτοκτόνησε και τρίτος ποδοσφαιριστής στην Ουρουγουάη μέσα σε λίγους μήνες!

Σοκ προκαλούν τα όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης ζει θλιβερές στιγμές καθώς σε διάστημα 6 μηνών, 3ος παίκτης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αδιανόητες και εφιαλτικές στιγμές ζει το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης, καθώς μέσα σε διάστημα μόλις μισού χρόνου είχαμε τον τρίτο αυτόχειρα ποδοσφαιριστή.

Πριν μια εβδομάδα, ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός, Γουίλιαμς Μαρτίνες, άσος της Villa Teresa, είχε προκαλέσει σοκ με την αυτοκτονία του και τώρα, το ίδιο συνέβη με τον Εμιλιάνο Καμπρέρα.

Ο 27χρονος μπακ έγινε αυτόχειρας τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/07) και ο 3ος ποδοσφαιριστής στην Ουρουγουάη που προβαίνει σε αυτή την πράξη τους τελευταίους 6 μήνες. Πρώτος ήταν ο επιθετικός, Σαντιάγο Γκαρσία, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη μάχη με την κατάθλιψη με δύο σφαίρες.

Για την αυτοκτονία του Καμπρέρα, ενός παίκτη που έχει περάσει την καριέρα του στις μικρές κατηγορίες σε Ισπανία και Ουρουγουάη, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο στοιχείο για το τι μπορεί να τον οδήγησε εκεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο υπήρχαν «οικογενειακά προβλήματα που τον είχαν φέρει σε ένα πρώιμο στάδιο κατάθλιψης».

To Top