Συνεχείς διαβουλεύσεις του ΑΣ για την ΠΑΕ

Διαρκείς συναντήσεις για το θέμα της ΠΑΕ έχει το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης, που χθες το βράδυ πραγματοποίησε πολύωρη συνεδρίαση και σήμερα θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις, προσπαθώντας να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης.

Ως κάτοχος του 32% των μετοχών της ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης Άρης είχε κάνει σαφές από την περασμένη Τρίτη (15/05) ότι θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία, αναφέροντας μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει ότι «…παρακολουθεί τις εξελίξεις και τονίζει προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, που απορρέουν από το θεσμικό και μετοχικό του ρόλο».

Για το λόγο αυτό, το δ. σ. του ΑΣ συνεδρίασε προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση μετά από την κατάθεση των προτάσεων που έγινε στην Κοινωνία Μελών Άρη από πλευράς Θανάση Αθανασιάδη αλλά και Παναγιώτη Στεφανίδη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ενημερώθηκε από την Κοινωνία Μελών για τις παραπάνω προτάσεις και σήμερα θα προχωρήσει σε νέα συνάντηση, προκειμένου να παρουσιαστεί απόλυτα προετοιμασμένη στην κρίσιμη γενική συνέλευση της Δευτέρας (21/05).

To Top