Ύστατη απόπειρα να μεταπειστούν Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ

Επικοινωνία με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους Ρίκι Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ θα επιδιώξει να έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια να πάρει παράταση χρόνου. Άμεση ανάγκη για 130.000 ευρώ, ώστε να πάρουν αναβολή οι υποθέσεις.

Οι τρεις παίκτες κατέθεσαν προσφυγή ζητώντας… τρελά ποσά, αν και στην πραγματικότητα είναι διατεθειμένοι να αρκεστούν στα δεδουλευμένα της φετινής περιόδου, με τις περιπτώσεις των Φατί και Ντίκο να είναι αυτές που «καίνε», αφού οι προσφυγές τους είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν μεθαύριο, Δευτέρα (21/05).

Με βάση όσα έχει διαμηνύσει ο νομικός εκπρόσωπος των παικτών, ο Φατί ζητά να του εξοφληθεί μία δόση ύψους 80.000 ευρώ και ο Ντίκο περίπου 50.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσουν σε αναβολή της εκδίκασης και να αναζητηθεί συμβιβαστική λύση.

Ωστόσο, τα χρήματα αυτά, που αγγίζουν τις 130.000 ευρώ, θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι σήμερα, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι ποδοσφαιριστές θα επιμείνουν στην εκδίκαση των υποθέσεών τους. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι βέβαιο ότι η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει αναβολή από το δικαστήριο.

Αντίθετα, η περίπτωση του Σανκαρέ θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή την επόμενη Δευτέρα (28/05) και το ποσό που διεκδικεί ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν αφορά σε χρήματα του 2011, πράγμα που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν δημιουργεί πρόβλημα στην αδειοδότηση των «κίτρινων».

To Top